Logo
0767.854.276
DENISIPARI si FORAJE
Profesionalism - Devotament - Experienta
Home Servicii Adanciri si prelungiri puturi

Adanciri si prelungiri puturi

Review-uri 0.0 (0 review-uri) | Intrebari si raspunsuri (0 intrebari)

Daca va aflati in situatia in care forajul pe care l-ati realizat acum cativa ani nu va mai permite sa va bucurati de aceeasi apa curata si pura din punct de vedere microbiologic si in care apare acel fenomen care influenteaza o scadere semnificativa, sau mai putin semnificativa in unele cazuri a debitului apei, inseamna ca sigura solutie plauzibila care va mai ramane este sa prelungiti si sa adanciti putul, atat cat va permite spatiul.
Factorii care duc la aparitia acestor probleme sunt numerosi, de aceea se recomanda parerea unui specialist in acest domeniu. Adesea, o simpla curatare poate o extrem de eficienta in cele mai fericite cazuri, insa in anumite cazuri nu va fi suficienta.

Alteori este dificil sa depistati care au fost cauzele care au dus la aparitia acestor probleme, tocmai de aceea este necesar sa apelati intotdeauna la ajutorul specialistilor. Acestia analizeaza necesitatea lucrarilor si sunt cei mai in masura de a va da un verdict corect care poate implica fie adancirea si prelungirea putului, fie formarea unui nou put.

In general, firmele care se ocupa cu astfel de lucrari, analizeaza situatia lucrarilor care au fost efectuale, ulterior urmand sa va da un raspuns corect care poate implica fie adancirea si prelungirea putului, fie formarea unui nou put, dupa fiecare caz in parte. Cert este ca aceste firme sunt cele mai in masura sa va ofere sfaturi in aceasta directie. In cele mai nefericite cazuri este necesara atat adancirea, cat si prelungirea acestuia.

Deobicei adancirea si prelungirea este adesea evitata, intrucat este un proces extrem de complex, dar in ciuda acestui fapt reprezinta sigura modalitate prin care putem determina cresterea impresionanta a debitului de apa.
Procesul de adancire si prelungire a puturilor se realizeaza prin spargerea fundului forajului si adancirea acestuia cu ajutorul unei sape de foraj ce are dimensiuni relativ reduse. Exista situatii in care sapaturile vor atinge un nou strat, iar in acest caz debitul forajului realizat ar putea inregistra chiar si valori duble comparativ cu cele care v-ati obisnuit. Insa, pentru a avea certitudinea ca veti obtine un rezultat pe masura asteptarilor, inaintea de a se trece efectiv la realizarea lucrarilor de adancire si prelungire a puturilor este recomandat sa se realizeze un studiu hidrografic. Acest studiu va trebui sa fie realizat cu ajutorul unui specialist in domeniu care se va ocupa de toata procedura, astfel incat dumneavoastra veti economisi timp, si veti obtine un cost financiar avantajos si mai mult decat atat lucrari calitative pe masura asteptarilor.

Pentru stabilirea unui pret in ceea ce priveste adancirea sau prelungirea unui, este greu de stabilit un pret standard pentru aceste servicii, intrucat in primul rand trebuie sa cunoastem conditiile concrete de desfasurarea a lucrarii. Insa adancirea si prelungirea este adesea evitata, intrucat este un proces extrem de complex, dar in ciuda acestui fapt reprezinta sigura modalitate prin care putem determina cresterea impresionanta a debitului de apa.

-
Doar in luna August beneficiezi de denisiparea putului GRATUIT pentru orice lucrare de foraje puturi contractata.
Pentru restul serviciilor te asteptam cu oferte de - 25%

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al serviciului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare