Logo
0767.854.276
DENISIPARI si FORAJE
Profesionalism - Devotament - Experienta
Home Servicii Curatare si igienizare fantani

Curatare si igienizare fantani

Review-uri 0.0 (0 review-uri) | Intrebari si raspunsuri (0 intrebari)

Cum stim cand este nevoie de curatare si igienizare puturi / curatare si igienizare fantani? Iata cateva semne ce ar trebui sa va duca cu gandul la faptul ca aveti nevoie de serviciile unor profesionisti in curatare si igienizare puturi / curatare si igienizare fantani:

  • apa din putul sau fantana dumneavoastra a devenit tulbure, cetoasa sau prezinta particule in suspensie;
  • ati observat o scadere semnificativa a debitului de apa; gustul sau mirosul apei din put a suferit modificari;
  • testele de apa pe care le efectuati anual au scos in evidenta o crestere a numarului de bacterii sau substante chimice periculoase, etc. 


Daca va confruntati cu oricare dintre aceste probleme, nu ezitati sa contactati cat mai rapid firma specializata in curatare si igienizare puturi / curatare si igienizare fantani.

La suprafata luciului de apa al forajului dumneavoastra, in contact cu oxigenul, se pot dezvolta uneori colonii de bacterii aerobe. Desi acestea in sine ar putea sa nu fie periculoase pentru sanatatea dumneavoastra, ele produc reziduri ce ingreuneaza activitatea pompelor si favorizeaza aparitia bacteriilor anaerobe. Fara o interventie timpurie a echipelor de curatare si igienizare puturi / curatare si igienizare fantani, bacteriile anaerobe vor forma colonii de mari dimensiuni ce elibereaza in apa substante de natura sa afecteze calitatea apei, substante ce pot pune in pericol sanatatea consumatorului de apa. Metanul si sulfatul de hidrogen sunt doar cateva dintre aceste substante eliberate care schimba gustul / mirosul apei si pun in pericol sanatatea dumneavoastra.

In scopul purificarii apei nitrate, puteti utiliza mai multe optiuni eficiente. Dar, din pacate, utilizarea unui filtru de carbon simplu nu va face fata sarcinii de curatare a lichidului. In industriile geologice si geodezice moderne, sunt utilizate pe scara larga doua metode de tratare a apei: instalarea filtrului cu membrane antionice de schimb ionic si instalatii care functioneaza pe principiul osmozei inverse.

In primul caz, filtrele ionice prin intermediul unei rasini ionice, capteaza impuritatile otravitoare ale nitratilor pe ei insisi si purifica apa dintr-un put sau dintr-un rezervor sau pe cea de la robinet. Cu toate acestea, un astfel de filtru nu poate face fata unui volum mare de apa nitrata si exista riscul ca nitratii depusi pe rasina ionica sa curga pur si simplu inapoi in apa, atunci cand filtrul de ioni este suprasaturat.

O metoda mai modernizata si mai productiva este utilizarea unui filtru care functioneaza pe principiul osmozelor inverse. Designul unui astfel de filtru este alcatuit din trei capete, prin care apa dintr-un put este furnizata sub presiune si este trecuta printr-o membrana speciala. Ultima etapa de purificare a apei este trecerea printr-un singur filtru micron si numai dupa aceea sistemul purifica apa prin membrana de osmoza inversa.

Sfatul nostru este sa apelati de fiecare data doar la specialisti in curatare si igienizare puturi / curatare si igienizare fantani. In caz contrar costurile operatiunilor de dezinfectie si restabilire a calitatii apei ar putea deveni covarsitoare iar starea dumneavoastra de sanatate va fi expusa unui real pericol.

-
Doar in luna August beneficiezi de denisiparea putului GRATUIT pentru orice lucrare de foraje puturi contractata.
Pentru restul serviciilor te asteptam cu oferte de - 25%

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al serviciului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare